DEAS-Asset-Management-Oy-Porin-Povari-liiketila

Vuokrattava liiketila Porissa

  • 2000 m² tilaa
  • Korkeus 5m
  • Tummat ja tyylikkäät sisätilat
  • Erilliset sosiaalitilat sekä lastausalue
  • Roppakaupalla pysäkointitilaa
  • Kaukolämpö
DEAS-Asset-Management-Oy-Porin-Povari-liiketila
DEAS-Asset-Management-Oy-Porin-Povari-liiketila

Liiketila täynnä pelkkiä mahdollisuuksia

Porin Povari on suuri ja vuokrattavissa oleva liiketila, joka on lähempänä kuin uskotkaan. Aittaluodon kaupunginosassa sijaitseva kiinteistö mukailee kaupungin keskustaa, josta se on vain n. kymmenen minuutin kävelymatkan päässä.

Liiketila on 2000 m² pinta-alallaan sekä viiden metrin korkeudellaan merkittävän suuri kohde Porin keskustan läheisyydessä. Porin Povarin tilat pitävät sisällään erillisen lastausalueen sekä pätevät sosiaalitilat. Kohteen pihapiirissä on myös runsaasti pysäköintitilaa. Yleiseltä ilmeeltään kohde on sisätiloineen tumma ja tyylikäs.

Tyhjillään oleva Porin Povari ei liiemmin aseta rajoitteita sen käyttömahdollisuuksiin. Tällä hetkellä 3,5 metrin korkeudella olevia valaisimia voidaan tarvittaessa nostaa lähemmäs katonrajaa. Laajojen tilojen ja korkeutensa myötä Porin Povari on potentiaalinen kohde niin myymälä- kuin urheilukäyttöön – sinun keksiessäsi varmasti muuhunkin.

Kuninkaanlahdenkatu 7,
28100 Pori

DEAS

Porin Povarin omistaa Deas Asset Management ja suomalaisten sijoittajien omistama DPFF-rahasto, joka vuokraa toimitiloja koko Suomen alueelta – myös muualta Porista. Tutustu vapaisiin tiloihin osoitteessa: https://deastilat.fi/

Vuonna 2005 perustettu DPFF eli DEAS Property Fund Finland I Ky on suuri kiinteistörahasto, jonka suurimpia omistajia ovat: Keva, LähiTapiola, Ilmarinen, Teollisuusliitto ja Kirkon Keskusrahasto.