DEAS-Asset-Management-Oy-Porin-Povari-liiketila

Vuokrattava liiketila Porissa

  • 2000 m² tilaa
  • Korkeus 5m
  • Tummat ja tyylikkäät sisätilat
  • Erilliset sosiaalitilat sekä lastausalue
  • Roppakaupalla pysäkointitilaa
  • Kaukolämpö
DEAS-Asset-Management-Oy-Porin-Povari-liiketila
DEAS-Asset-Management-Oy-Porin-Povari-liiketila

Liiketila täynnä pelkkiä mahdollisuuksia

Porin Povari on merkittävän suuri liiketila, joka on lähempänä kuin uskotkaan. Aittaluodon kaupunginosassa sijaitsevaan kiinteistöön on vain noin kymmenen minuutin kävelymatka kaupungin keskustasta. Vuokrattavana oleva liiketila kattaa puolet kiinteistöstä.

 

Vapaana oleva osuus Porin Povarin kiinteistöstä tarjoaa 1 000 m² pinta-alallaan sekä viiden metrin korkeudellaan suuria mahdollisuuksia liiketilan käytölle. Yleiseltä ilmeeltään kohde on sisätiloineen tumma ja tyylikäs. Liiketilan toimivuutta helpottavat erillinen lastausalue, keittiö ja sosiaalitilat. Kohteen pihapiirissä on myös runsaasti pysäköintitilaa.

Lisäarvoa Liikusta

Porin Povarin toinen puolikas on vuokrattu kotimaiselle kuntosaliyritykselle, Liikulle, joka aloittaa toimintansa tiloissa syksyllä 2023. Liiketilat on erotettu toisistaan väliseinällä. Uusiin tiloihin muuttanut Liikku tuo aloittaessaan säännöllistä asiakasvirtaa kiinteistöön. 

Laajat tilat, läheinen sijainti ja lisäarvoa tuova naapuriyritys huomioiden Porin Povari tarjoaa runsaasti potentiaalia monipuolisesti käytettävällä liiketilallaan.

Joko näet omat mahdollisuutesi? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Kuninkaanlahdenkatu 7,
28100 Pori

DEAS

Porin Povarin omistaa Deas Asset Management ja suomalaisten sijoittajien omistama DPFF-rahasto, joka vuokraa toimitiloja koko Suomen alueelta – myös muualta Porista. Tutustu vapaisiin tiloihin osoitteessa: https://deastilat.fi/

Vuonna 2005 perustettu DPFF eli DEAS Property Fund Finland I Ky on suuri kiinteistörahasto, jonka suurimpia omistajia ovat: Keva, LähiTapiola, Ilmarinen, Teollisuusliitto ja Kirkon Keskusrahasto.